Momentum
media

Momentum Media AS er et lite reklamebyrå på Søre-Ål i Lillehammer.

Vi er en totalleverandør innen foliering, dekor og profilering. Vi folierer alt fra små kjøretøy til lastebiler og gravemaskiner, både helfoliering, delfoliering.

Vår filosofi er at ALT kan folieres.

I tillegg tilbyr vi alt innen bilder, storformat, skilt, klestrykk og dekor ellers.

Vi har «in-house» produksjon som sørger for kortere leveringstider og høy kvalitet.

HISTORIEN

Historien vår begynner med en nyinnkjøpt, defekt printer, et lite kontor og en stor drøm. En drøm om å skape og utvikle sin egen arbeidsplass.

Der vi er i dag, startet med tur til Bergen rett før jul i 2018, tilbake derfra kom vi med en gammel Mimaki printer med print og kuttefunksjon. Perfekt printer for et lite kontor. Det skulle vise seg at denne printeren var defekt, men utallige timer med diverse verktøy og noen nye deler løser alltid problemer.

Litt utti Januar 2019 kjører vi den første suksessfulle utskriften og vi kan begynne å tilby tjenester i form av folie, bannere, plakater og andre printbare medier.

I tillegg har denne maskinen en kuttefunksjon, som gjør at vi kan tilby konturkutting og generell utskjæring av medier. Med tilgang til en varmepresse skaper dette flere muligheter i form av trykk på klær og diverse.

Sommeren kommer med stormskritt i 2019 og vi ser et potensial og en etterspørsel som gjør av vi ønsker oss ut av dette kontoret. I tillegg går vi til innkjøp av en nyere og større printer, som gjør at vi kan tilby alt et lite reklamebyrå burde tilby.

Utover høsten får vi omsider etterlengtet plass i gamle Swix-bygget i Lillehammer. Siden vi mangedoblet gulvplassen gikk vi like så greit til innkjøp av nytt og bedre produksjonsutstyr, som gjør at vi i dag kan tilby høy kvalitet med kort leveringstid.